tag آموزش پنل پاراگراف در فتوشاپ

تعداد دانلود باقی مانده

0

لینک دانلود مختص کاربران ویژه میباشد !

آموزش پنل پاراگراف در فتوشاپ

  مشخصات فایل

  توضیحات

آموزش پنل پاراگراف در فتوشاپ

در این بخش از آموزش فتوشاپ به شما آموزش خواهیم داد که چگونه با پنل پاراگراف فتوشاپ به صورت حرفه ای کار کنید و تمام فنون ریز و درشت این بخش را به شما به صورت کاملا ویژه آموزش خواهیم داد .

دسترسی به پنل  Paragraph

همانطور که در آموزش های قبلی آموختید، پنل های کاراکتر و پاراگراف، هر دو  در یک پنل قرار دارند. یکی از راه های دسترسی به پنل پاراگراف، رفتن به نوار منو در بالای صفحه، انتخاب Window و سپس انتخاب Paragraph از لیست است :

دسترسی به پنل  Paragraph 

یا اینکه می توانید بر روی آیکن toggle در نوار گزینه ها در بالای صفحه کلیک کنید :

 آیکن toggle

پنل گروهی پاراگراف / کاراکتر را باز کنید. در صورتی که از زیر منوی Window گزینه پاراگراف را انتخاب کنید، گروه به صورت خودکار بر روی تب پاراگراف قرار می گیرد. در صورتی که بر روی آیکن مربوط به آن در نوار گزینه ها کلیک کنید، پنل کاراکتر باز می شود، اما با کلیک کردن بر روی نام تب مربوط به آنها، به راحتی می توانیم بین این دو پنل جا به جا شویم. در اینجا بر روی تب پاراگراف کلیک کرده ایم :

پاراگراف 

پنل پاراگراف باز می شود :

پاراگراف 

گزینه های ترازبندی

در بالای پنل پاراگراف یک سری از آیکن ها برای هماهنگی و ترازبندی متن قرار دارد. سه آیکن اول از سمت چپ گزینه های مربوط به ترازبندی است. این گزینه ها از چپ به راست عبارتند از : ترازبندی متن از چپ،ترازبندی وسط و ترازبندی از راست :

ترازبندی متن از چپ،تر

اگر این گزینه ها برای شما آشنا به نظر می رسند به این خاطر است که هنگامی که از ابزار Type استفاده می کنیم می توانید آنها را در نوار گزینه ها مشاهده کنید. هیچ فرقی نمیکند که شما ترازبندی را از نوار گزینه ها یا از پنل پاراگراف تنظیم کنید. به صورت پیش فرض گزینه ترازبندی متن از چپ (left Align Text) انتخاب شده است :

Align

انتخاب ترازبندی چپ متن (که به صورت پیش فرض در حالت انتخاب قرار دارد) که باعث می شود متن درون جعبه متنی از سمت چپ تراز شود :

ترازبندی 

گزینه ترازبندی وسط، باعث می شود تا متن در وسط جعبه متن قرار بگیرد :

 ترازبندی وسط

ترازبندی راست، باعث می شود تا متن درون جعبه متن، از سمت راست تراز شود :

ترازبندی راست

 گزینه های Justification

چهار آیکون بعدی در سطر بالای پنل پاراگراف، مربوط به گزینه های justification هستند. این گزینه ها از چپ به راست عبارتند از :Justify Last Left و Justify Last Right، Justify Last Centered، و در نهایت Justify All. این گزینه ها تنها در پنل پاراگراف قابل دسترسی هستند. در حقیقت تمامی گزینه های که در اینجا می بینیم منحصراً در پنل پاراگراف یافت می شوند. تنها گزینه موجود در این قسمت که می توان آن را در نوار گزینه ها نیز پیدا کرد گزینه های ترازبندی است که آن ها را توضیح دادیم :

گزینه های justification

زمانی که گزینه های justification را انتخاب می کنیم، فتوشاپ فاصله ی بین کلمات را به گونه ای تنظیم می کند تا هر خط به طور کامل پهنای جعبه متن را از راست به چپ، و مرکز یک بلوک متنی پر کند. تنها تفاوت این چهار گزینه در این است که فتوشاپ چگونه خطوط را در یک پارگراف تنظیم می کند. با ترازبندی چپ، فتوشاپ آخرین خط را در سمت چپ جعبه متن قرار می دهد :

ترازبندی چپ

ترازبندی وسط، آخرین خط را در مرکز جعبه متنی تنظیم می کند :

ترازبندی وسط

ترازبندی راست، آخرین خط پاراگراف را در سمت راست جعبه متن قرار می دهد :

ترازبندی راست

گزینه ترازبندی کامل (Justify All)، خط آخر پارگراف را همانند سایر خطوط پارگراف تنظیم می کند. به عبارتی فاصله بین کلمات خط آخر را به گونه ای تنظیم می کند که خط از هر دو طرف تراز باشد :

Justify All

 گزینه های تو رفتگی (Indent)

در زیر آیکون های ترازبندی، سه گزینه مربوط به تو رفتگی وجود دارد که عبارتند از :Indent Left Margin (بالا و چپ), Indent Right Margin (بالا راست), و Indent First Line (پایین چپ). همه این گزینه ها به صورت پیش فرض با مقدار “0″ مقدار دهی شده اند :

گزینه های تو رفتگی

این گزینه ها، این امکان را در اختیار ما قرار می دهد تا فاصله ای را بین تمام خطوط پاراگراف و فاصله متن از کناره های چپ و راست کادر متنی ایجاد کنیم، همچنین می توانیم این فاصله را فقط برای خط اول پارگراف نیز اعمال کنیم. با در  نظر گرفتن مقداری برای گزینه indent، کلیک در داخل جعبه متنی مربوط به آن و وارد کردن مقدار مورد نظر به صورت دستی، و یا اگر از فتوشاپ cs و بالاتر از آن استفاده می کنید با بردن موس بر روی گزینه indent اشاره گر موس به یک نوار لغزنده تبدیل خواهد شد که با کلیک کردن بر روی این اسلایدر و کشیدن آن به سمت راست موجب افزایش و با حرکت آن به سمت چپ موجب کاهش مقدار موجود در این جعبه خواهید شد.

در مثال زیر، مقدار تو رفتگی چپ را بر روی 16 pt تنظیم کرده ایم :

 مقدار تو رفتگی چپ

 مشاهده می کنیم مقدار کمی فاصله بین خطوط پاراگراف و کناره های چپ و راست کادر متنی ایجاد شده است :

خطوط پاراگراف

در صورتی که گزینه تورفتگی راست را انتخاب کنیم و مقدار این گزینه را بر روی 16 pt قرار دهیم :

گزینه تورفتگی راست

مشاهده می کنیم که مقداری فاصله بین خطوط پاراگراف و سمت راست  کادر متنی ایجاد شده است :

طوط پاراگراف و سمت راست

مجدد گزینهLeft Align Text را از گوشه سمت چپ و بالای پنل پاراگراف انتخاب کرده و مقدار مربوط به آن را بر روی 24pt تنظیم می کنیم :

گزینهLeft Align Text

این ترازبندی باعث می شود تا اولین خط پاراگراف از سمت چپ  به مقدار 24pt فاصله بگیرد :

اولین خط پاراگراف

گزینه های فاصله پاراگراف

فتوشاپ همچنین این امکان را در اختیار ما قرار می دهد تا متن، فاصله ای را از بالا و پایین نیز بگیرد. این کار با استفاده از گزینه  Add Space Before Paragraph (چپ) و Add Space After Paragraph (راست) انجام می شود :

Space Before

در آن واحد می توانیم از یکی از این دو گزینه استفاده کنیم. در اینجا یک متنی شامل سه پاراگراف که هیچ فاصله ای بین آنها نیست را مشاهده می کنید:

سه پاراگراف

بر روی دو پاراگراف پایینی کلیک کرده و سپس آنها را درگ می کنیم. در اینجا نمی خواهیم که در ابتدای پاراگراف اول فاصله ای را ایجاد کنیم پس نیازی به انتخاب کردن آن نیست :

پاراگراف پایینی

زمانی که دو پاراگراف را انتخاب کردید مقدار فاصله را برای قبل از پاراگراف بر روی 14pt تنظیم کنید. همچنین برای انجام این کار می توانید این مقدار را به صورت دستی وارد کرده و یا از نوار لغزنده ( در فتوشاپ cs و بالاتر) استفاده کنید.

 Add Space Before Paragraph

این کار باعث می شود تا یک فاصله 14pt قبل از دو پاراگرافی که انتخاب کردیم ایجاد شود. با این کار ابتدا و انتهای پاراگراف ها را به خوبی قابل مشاهده هستند :

انتهای پاراگراف ها

برای ذخیره و خروج از حالت ویرایش در داخل چک باکس موجود در نوار گزینه ها کلیک کنید :

ذخیره و خروج از حالت ویرایش

و یا اینکه در صورتی که  یک صفحه کلید عددی دارید کلید Enter  را فشار دهید. در صورتی که صفحه کلید شما عددی نیست کلید های Ctrl+Enter (ویندوز) / Command+Return (مک) را برای ذخیره تغییرات فشار دهید :

گزینه Hyphenate

گزینه نهایی در پایین پنل پاراگراف گزینه Hyphenate است، که به صورت پیش فرض در حالت انتخاب (تیک زده) قرار دارد :

گزینه Hyphenate

Hyphenate  راهی است که زمانی که شما از گزینه های ترازبندی استفاده می کنید فتوشاپ بتواند راحت تر کلمات طولانی را در دو خط مجزا بشکند، به هر حال در صورتی که نمی خواهید از این فن استفاده کنید و یا اینکه در حالت خاصی نیاز به استفاده از آن ندارید می توانید با برداشتن تیک آن، این گزینه را غیر فعال کنید :

ریست کردن تنظیمات پنل پاراگراف

نهایتاً در صورتی که میخواهید گزینه های پنل پاراگراف را تغییر دهید و می خواهید این گزینه ها را خیلی سریع ریست کنید بر روی آیکن منو در گوشه سمت راست پنل کلیک کنید :

 پنل پاراگراف

از منوی ظاهر شده بر روی گزینه Reset Paragraph کلیک کنید :

Reset Paragraph

انتخاب گزینه “Reset Paragraph” باعث می شود تمام تنظیمات پنل پارگراف به مقادیر پیش فرض برگردند.

سایت طراحی پالت با داشتن فایل های آموزشی متنوع نرم افزار فتوشاپ به شما به اسانی کار با این نرم افزار قوی را یاد خواهد داد تا شما هم بتوانید یک طراح حرفه ای در صنعت چاپ و طراحی باشید .

طرح لایه باز آماده در سایت پالت در اختیار شما عزیزان قرار دارد .

پالت دات ای ار

  تصاویر مرتبط

دانلود آموزش ویدئوی فتوشاپ ایحاد گلوله توپ واقعی دانلود آموزش ویدئوی فتوشاپ ایحاد گلوله توپ واقعی آموزش معرفی لایه ماسک در فتوشاپ آموزش معرفی لایه ماسک در فتوشاپ فرمت های تصاویر و فایل های ویدئو فرمت های تصاویر و فایل های ویدئو آموزش ساخت لوگو با فتوشاپ آموزش ساخت لوگو با فتوشاپ دانلود آموزش فتوشاپ نحوه استفاده از Adobe Dimension CC دانلود آموزش فتوشاپ نحوه استفاده از Adobe Dimension CC دانلود آموزش فتوشاپ برش و تغییر پس زمینه دانلود آموزش فتوشاپ برش و تغییر پس زمینه آموزش مراحل ورود به حساب کاربری در پالت آموزش ورود به حساب کاربری دانلود آموزش فتوشاپ ایجاد خالکوبی واقعی رو بدن انسان دانلود آموزش فتوشاپ ایجاد خالکوبی واقعی رو بدن انسان رزولوشن یا وضوح تصویر چیست؟ بررسی مفهوم رزولوشن معرفی 1 سایت طراحی دانلود وکتور رایگان
کلیه حقوق این سایت نزد پالت محفوظ میباشد و هرگونه کپی برداری از آن طبق ماده 21 قانون جرایم رایانه ای پیگرد قانونی خواهد داشت.